Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33621
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гавор, Анастасія Іванівна | - |
dc.contributor.author | Попова, Наталія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Мисюра, Тарас Григорович | - |
dc.date.accessioned | 2021-04-25T10:03:09Z | - |
dc.date.available | 2021-04-25T10:03:09Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Гавор, А. І. Оптимізація компонентного складу безалкогольного напою із соком помело / А. І. Гавор, Н. В. Попова, Т. Г. Мисюра // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 2. – С. 100. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33621 | - |
dc.description.abstract | З використанням D-оптимального плану розроблено рецептуру безалкогольного напою із соком помело й екстрактом м’яти з повним аналізом впливу складових на організм людини і відповідності допустимим нормам споживання. Побудовано профілограму органолептичних показників дослідних зразків напою. Розраховано комплексний показник якості напою з різними співвідношеннями води, кількості соку помело і кількості екстракту м’яти. Using a D-optimal plan, a non-alcoholic beverage recipe with pomelo juice and mint extract was developed with a complete analysis of the effects of the components on the human body and compliance with acceptable consumption standards. The profilogram of organoleptic indicators of experimental samples of drink is constructed. A comprehensive indicator of the quality of the drink with different ratios of water, the amount of pomelo juice and the amount of mint extract was calculated. | uk_UA |
dc.subject | безалкогольні напої | uk_UA |
dc.subject | компонентний склад | uk_UA |
dc.subject | сік помело | uk_UA |
dc.subject | оптимізація | uk_UA |
dc.subject | показники якості | uk_UA |
dc.subject | soft drinks | uk_UA |
dc.subject | component composition | uk_UA |
dc.subject | pomelo juice | uk_UA |
dc.subject | optimization | uk_UA |
dc.subject | quality indicators | uk_UA |
dc.subject | кафедра експертизи харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | кафедра процесів і апаратів харчових виробництв | uk_UA |
dc.title | Оптимізація компонентного складу безалкогольного напою із соком помело | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.