Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33666
Title: Influence of whey protein on the technological process of making bread with fructose and minerals
Authors: Shevchenko, Anastasiia
Drobot, Vira
Keywords: whey protein
specific volume
bakery product
quality
mineral substance
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2018
Citation: Shevchenko, A. Influence of whey protein on the technological process of making bread with fructose and minerals / A. Shevchenko, V. Drobot // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 84 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 152.
Abstract: The influence of whey protein on the technological process of making bread was conducted. As indicators of the process there were investigated elastic properties of dough by studying specific volume, visco-plastic properties by spreading dough balls, quantity and quality of gluten and gas producing ability.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33666
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mcsaoiowpottpombwfam.pdf308,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.