Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33824
Title: Використання соусу з чорної смородини в якості ягідного концентрату для виготовлення ягідно-сироваткового смузі
Authors: Михалевич, Артур Петрович
Сапіга, Вікторія Ярославівна
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
Точкова, Оксана Василівна
Keywords: соус
смородина
смузі
sauce
currant
smoothie
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології консервування
Issue Date: 2021
Citation: Використання соусу з чорної смородини в якості ягідного концентрату для виготовлення ягідно-сироваткового смузі / А. Михалевич, В. Сапіга, У. Кузьмик, О. Точкова // Ягідництво в Україні. Управління якістю ягідних культур за допомогою впровадження новітніх технологій вирощування, збирання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції, 28-29 квітня 2021 р. – Київ : НУБіП України, 2021. – С. 67–70.
Abstract: Підвищення стану структури харчування населення України є одним з найважливіших завдань харчової промисловості на сьогоднішній день.Світовий досвід довів, що найбільш економічно доцільним та дієвим є розроблення технологій харчових продуктів масового споживання, збагачених вітамінно-мінеральними комплексами, або тих, що містять у своєму складі харчову клітковину, поліфенольні сполуки, про- та пребіотики.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33824
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
67-70.pdf1,49 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.