Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33824
Title: | Використання соусу з чорної смородини в якості ягідного концентрату для виготовлення ягідно-сироваткового смузі |
Authors: | Михалевич, Артур Петрович Сапіга, Вікторія Ярославівна Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна Точкова, Оксана Василівна |
Keywords: | соус смородина смузі sauce currant smoothie кафедра технології молока і молочних продуктів кафедра технології консервування |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Використання соусу з чорної смородини в якості ягідного концентрату для виготовлення ягідно-сироваткового смузі / А. Михалевич, В. Сапіга, У. Кузьмик, О. Точкова // Ягідництво в Україні. Управління якістю ягідних культур за допомогою впровадження новітніх технологій вирощування, збирання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції, 28-29 квітня 2021 р. – Київ : НУБіП України, 2021. – С. 67–70. |
Abstract: | Підвищення стану структури харчування населення України є одним з найважливіших завдань харчової промисловості на сьогоднішній день.Світовий досвід довів, що найбільш економічно доцільним та дієвим є розроблення технологій харчових продуктів масового споживання, збагачених вітамінно-мінеральними комплексами, або тих, що містять у своєму складі харчову клітковину, поліфенольні сполуки, про- та пребіотики. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33824 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.