Використання соусу з чорної смородини в якості ягідного концентрату для виготовлення ягідно-сироваткового смузі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник/консультант

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Підвищення стану структури харчування населення України є одним з найважливіших завдань харчової промисловості на сьогоднішній день.Світовий досвід довів, що найбільш економічно доцільним та дієвим є розроблення технологій харчових продуктів масового споживання, збагачених вітамінно-мінеральними комплексами, або тих, що містять у своєму складі харчову клітковину, поліфенольні сполуки, про- та пребіотики.

Опис

Бібліографічний опис

Використання соусу з чорної смородини в якості ягідного концентрату для виготовлення ягідно-сироваткового смузі / А. Михалевич, В. Сапіга, У. Кузьмик, О. Точкова // Ягідництво в Україні. Управління якістю ягідних культур за допомогою впровадження новітніх технологій вирощування, збирання, післязбиральної доробки, зберігання та переробки : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції, 28-29 квітня 2021 р. – Київ : НУБіП України, 2021. – С. 67–70.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в