Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34363
Title: | Доцільність впровадження штучного інтелекту та інтерактивних технологій в підприємства гостинності |
Authors: | Кобелянська, Єлизавета Богданівна Бортнічук, Олег Вікторович Ковтун, Аліна Володимирівна |
Keywords: | штучний інтелект інтерактивні технології підприємства гостинності artificial intelligence interactive technologies hospitality enterprises кафедра готельно-ресторанної справи |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Кобелянська, Є. Доцільність впровадження штучного інтелекту та інтерактивних технологій в підприємства гостинності/ Є. Кобелянська, О. Бортнічук, А. Ковтун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 264. |
Abstract: | Рівень активного розвитку технологій наклав відбиток на кожну сферу діяльності людини, особливо в сфері готельного бізнесу. На сьогоднішній день існує велика різноманітність інтерактивних технологій, а використання мобільних додатків дозволяє збільшувати приплив цільової аудиторії. The level of active development of technology has left its mark on every sphere of human activity, especially in the hotel business. Today, there is a great variety of interactive technologies, and the use of mobile applications can increase the influx of target audience. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34363 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези (НУХТ 87 конф. Бортнічук, Ковтун (1).pdf | 151,98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.