Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3439
Title: Вивчення впливу гідроколоїдів на швидкість ретроградації крохмалю
Authors: Самойленко, І. П.
Корецька, Ірина Львівна
Фоменко, Веніамін Васильович
Keywords: зберігання борошняних виробів
модифіковані крохмалі
storage of the flour products
modified amylums
кафедра харчової хімії
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2011
Citation: Самойленко, І. П. Вивчення впливу гідроколоїдів на швидкість ретроградації крохмалю / І. П. Самойленко, І. Л. Корецька, В. В. Фоменко // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів і студентів. – 2011. - C. 244-245.
Abstract: Досліджені процеси черствіння бісквітних напівфабрикатів. Processes of a cherstvleniye of biscuit semi-finished products are investigated.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3439
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
storage_starch.pdf2,22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.