Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3439
Title: | Вивчення впливу гідроколоїдів на швидкість ретроградації крохмалю |
Authors: | Самойленко, І. П. Корецька, Ірина Львівна Фоменко, Веніамін Васильович |
Keywords: | зберігання борошняних виробів модифіковані крохмалі storage of the flour products modified amylums кафедра харчової хімії кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції |
Issue Date: | 2011 |
Citation: | Самойленко, І. П. Вивчення впливу гідроколоїдів на швидкість ретроградації крохмалю / І. П. Самойленко, І. Л. Корецька, В. В. Фоменко // Наукові здобутки молоді у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів і студентів. – 2011. - C. 244-245. |
Abstract: | Досліджені процеси черствіння бісквітних напівфабрикатів. Processes of a cherstvleniye of biscuit semi-finished products are investigated. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3439 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
storage_starch.pdf | 2,22 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.