Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34567
Title: Стан та перспективи ринку м’ясних аналогів
Authors: Ясінська, Ірина Леонідівна
Соколова, Ольга Миколаївна
Keywords: аналіз ринку
м'ясні аналоги
market analysis
meat analogues
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2021
Citation: Ясінська, І. Л. Стан та перспективи ринку м’ясних аналогів / І. Л. Ясінська, О. М. Соколова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 34.
Abstract: Ринок м’ясних аналогів є однозначно перспективним. Існуючі технології виробництва потребують вдосконалення задля отримання продукту з максимально наближеними до традиційного м’яса смаковими характеристиками та поживною цінністю. The market for meat analogues is clearly promising. Existing production technologies need to be improved in order to obtain a product with the taste and nutritional value as close as possible to traditional meat.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34567
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4.pdf92,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.