Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34567
Title: | Стан та перспективи ринку м’ясних аналогів |
Authors: | Ясінська, Ірина Леонідівна Соколова, Ольга Миколаївна |
Keywords: | аналіз ринку м'ясні аналоги market analysis meat analogues кафедра технології оздоровчих продуктів |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Ясінська, І. Л. Стан та перспективи ринку м’ясних аналогів / І. Л. Ясінська, О. М. Соколова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 34. |
Abstract: | Ринок м’ясних аналогів є однозначно перспективним. Існуючі технології виробництва потребують вдосконалення задля отримання продукту з максимально наближеними до традиційного м’яса смаковими характеристиками та поживною цінністю. The market for meat analogues is clearly promising. Existing production technologies need to be improved in order to obtain a product with the taste and nutritional value as close as possible to traditional meat. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34567 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.