Розроблення документації системи управління безпечністю BRC для виробництва олії соняшникової нерафінованої ароматизованої з додаванням дольок лимону

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

стандарт BRC, план HACCP, олія соняшникова нерафінована, лимон, технологія, ароматизація олії, безпечність, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Михайленко, О. О. Розроблення документації системи управління безпечністю BRC для виробництва олії соняшникової нерафінованої ароматизованої з додаванням дольок лимону : кваліфікаційна робота ... магістра : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Олександра Олегівна Михайленко ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2021. – 257 с.