Розроблення документації системи управління безпечністю BRC для виробництва олії соняшникової нерафінованої ароматизованої з додаванням дольок лимону
Вантажиться...
Дата
2021
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
стандарт BRC, план HACCP, олія соняшникова нерафінована, лимон, технологія, ароматизація олії, безпечність, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Михайленко, О. О. Розроблення документації системи управління безпечністю BRC для виробництва олії соняшникової нерафінованої ароматизованої з додаванням дольок лимону : кваліфікаційна робота ... магістра : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Олександра Олегівна Михайленко ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2021. – 257 с.