Удосконалення системи управління безпечністю виробництва сиру кисломолочного ТМ «Волошкове поле» на ПрАТ «Юрія» відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019
Вантажиться...
Дата
2021
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
система безпечності, ДСТУ ISO 22000:2019, НАССР, сир кисломолочний, технологіяі виробництва, фасування сиру кисломолочного в середовищі МОР, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Павловська, В. Г. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва сиру кисломолочного ТМ «Волошкове поле» на ПрАТ «Юрія» відповідно до ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... магістра : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Вікторія Геннадіївна Павловська ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2021. – 210 с.