Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35486
Название: Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво соку яблучно-вишневого на ДП «Роял Фрут Гарден Іст»
Авторы: Ляпкало, Вікторія Сергіївна
Ключевые слова: сік яблучно-вишневий
система менеджменту безпечності та якості
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
показники безпечності
небезпечні фактори
критичні контрольні точки
програми-передумови
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Ляпкало, В. С. Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво соку яблучно-вишневого на ДП «Роял Фрут Гарден Іст» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вікторія Сергіївна Ляпкало ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2021. – 164 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35486
Располагается в коллекциях:Магістерські кваліфікаційні роботи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
181_Liapkalo Viktoriia Serhiivna.pdf2,48 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

Инструменты администратора