Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35486
Название: | Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво соку яблучно-вишневого на ДП «Роял Фрут Гарден Іст» |
Авторы: | Ляпкало, Вікторія Сергіївна |
Ключевые слова: | сік яблучно-вишневий система менеджменту безпечності та якості органолептичні показники фізико-хімічні показники показники безпечності небезпечні фактори критичні контрольні точки програми-передумови кафедра експертизи харчових продуктів |
Дата публикации: | 2021 |
Библиографическое описание: | Ляпкало, В. С. Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво соку яблучно-вишневого на ДП «Роял Фрут Гарден Іст» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вікторія Сергіївна Ляпкало ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2021. – 164 с. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35486 |
Располагается в коллекциях: | Магістерські кваліфікаційні роботи |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
181_Liapkalo Viktoriia Serhiivna.pdf | 2,48 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
Инструменты администратора