Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35486
Назва: | Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво соку яблучно-вишневого на ДП «Роял Фрут Гарден Іст» |
Автори: | Ляпкало, Вікторія Сергіївна |
Ключові слова: | сік яблучно-вишневий система менеджменту безпечності та якості органолептичні показники фізико-хімічні показники показники безпечності небезпечні фактори критичні контрольні точки програми-передумови кафедра експертизи харчових продуктів |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Ляпкало, В. С. Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво соку яблучно-вишневого на ДП «Роял Фрут Гарден Іст» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вікторія Сергіївна Ляпкало ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2021. – 164 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35486 |
Розташовується у зібраннях: | Магістерські кваліфікаційні роботи |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
181_Liapkalo Viktoriia Serhiivna.pdf | 2,48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора