Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35486
Назва: Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво соку яблучно-вишневого на ДП «Роял Фрут Гарден Іст»
Автори: Ляпкало, Вікторія Сергіївна
Ключові слова: сік яблучно-вишневий
система менеджменту безпечності та якості
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
показники безпечності
небезпечні фактори
критичні контрольні точки
програми-передумови
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Ляпкало, В. С. Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво соку яблучно-вишневого на ДП «Роял Фрут Гарден Іст» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вікторія Сергіївна Ляпкало ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2021. – 164 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35486
Розташовується у зібраннях:Магістерські кваліфікаційні роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
181_Liapkalo Viktoriia Serhiivna.pdf2,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора