Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35486
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛяпкало, Вікторія Сергіївна-
dc.date.accessioned2021-09-22T06:37:19Z-
dc.date.available2021-09-22T06:37:19Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЛяпкало, В. С. Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво соку яблучно-вишневого на ДП «Роял Фрут Гарден Іст» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вікторія Сергіївна Ляпкало ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2021. – 164 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35486-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectсік яблучно-вишневийuk_UA
dc.subjectсистема менеджменту безпечності та якостіuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectпоказники безпечностіuk_UA
dc.subjectнебезпечні факториuk_UA
dc.subjectкритичні контрольні точкиuk_UA
dc.subjectпрограми-передумовиuk_UA
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктівuk_UA
dc.titleРозроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво соку яблучно-вишневого на ДП «Роял Фрут Гарден Іст»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Магістерські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Liapkalo Viktoriia Serhiivna.pdf2,48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools