Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35486
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ляпкало, Вікторія Сергіївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-22T06:37:19Z | - |
dc.date.available | 2021-09-22T06:37:19Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Ляпкало, В. С. Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво соку яблучно-вишневого на ДП «Роял Фрут Гарден Іст» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вікторія Сергіївна Ляпкало ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2021. – 164 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35486 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | сік яблучно-вишневий | uk_UA |
dc.subject | система менеджменту безпечності та якості | uk_UA |
dc.subject | органолептичні показники | uk_UA |
dc.subject | фізико-хімічні показники | uk_UA |
dc.subject | показники безпечності | uk_UA |
dc.subject | небезпечні фактори | uk_UA |
dc.subject | критичні контрольні точки | uk_UA |
dc.subject | програми-передумови | uk_UA |
dc.subject | кафедра експертизи харчових продуктів | uk_UA |
dc.title | Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво соку яблучно-вишневого на ДП «Роял Фрут Гарден Іст» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Магістерські кваліфікаційні роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
181_Liapkalo Viktoriia Serhiivna.pdf | 2,48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools