Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35486
Title: Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво соку яблучно-вишневого на ДП «Роял Фрут Гарден Іст»
Authors: Ляпкало, Вікторія Сергіївна
Keywords: сік яблучно-вишневий
система менеджменту безпечності та якості
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
показники безпечності
небезпечні фактори
критичні контрольні точки
програми-передумови
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2021
Citation: Ляпкало, В. С. Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво соку яблучно-вишневого на ДП «Роял Фрут Гарден Іст» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вікторія Сергіївна Ляпкало ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2021. – 164 с.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35486
Appears in Collections:Магістерські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Liapkalo Viktoriia Serhiivna.pdf2,48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools