Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35486
Title: | Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво соку яблучно-вишневого на ДП «Роял Фрут Гарден Іст» |
Authors: | Ляпкало, Вікторія Сергіївна |
Keywords: | сік яблучно-вишневий система менеджменту безпечності та якості органолептичні показники фізико-хімічні показники показники безпечності небезпечні фактори критичні контрольні точки програми-передумови кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Ляпкало, В. С. Розроблення рекомендацій щодо впровадження вимог стандарту IFS Food у виробництво соку яблучно-вишневого на ДП «Роял Фрут Гарден Іст» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вікторія Сергіївна Ляпкало ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2021. – 164 с. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35486 |
Appears in Collections: | Магістерські кваліфікаційні роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
181_Liapkalo Viktoriia Serhiivna.pdf | 2,48 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools