Використання лікарської рослинної сировини в технології соусу емульсійного типу
Вантажиться...
Файли
Дата
2021
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Використання гарбузової та лляної олії у вигляді дрібнодисперсної харчової емульсії, спіруліни та м’яти перцевої у технології дресингів дасть змогу підвищити вміст ПНЖК, БАР і мінеральних речовин та розширити асортимент кулінарної продукції підвищеної харчової цінності.
Опис
Ключові слова
харчова емульсія, соус, м’ята перцева, спіруліна, поліненасичені жирні кислоти, food emulsion, sauce, peppermint, spirulina, polyunsaturated fatty acids, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Устименко, І. М. Використання лікарської рослинної сировини в технології соусу емульсійного типу / І. М. Устименко, Р. В. Піпка // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів ХІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – С. 100–101.