Використання лікарської рослинної сировини в технології соусу емульсійного типу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Використання гарбузової та лляної олії у вигляді дрібнодисперсної харчової емульсії, спіруліни та м’яти перцевої у технології дресингів дасть змогу підвищити вміст ПНЖК, БАР і мінеральних речовин та розширити асортимент кулінарної продукції підвищеної харчової цінності.

Опис

Ключові слова

харчова емульсія, соус, м’ята перцева, спіруліна, поліненасичені жирні кислоти, food emulsion, sauce, peppermint, spirulina, polyunsaturated fatty acids, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Устименко, І. М. Використання лікарської рослинної сировини в технології соусу емульсійного типу / І. М. Устименко, Р. В. Піпка // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : збірник матеріалів ХІV Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – С. 100–101.