Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/37162
Title: | Вивчення впливу прянощів на ступінь використання білка в технології м’яких сирів з козиного молока |
Authors: | Корольчук, Ірина Миколаївна Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна |
Keywords: | молоко козине сир м ’який кафедра технології молока і молочних продуктів кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Вивчення впливу прянощів на ступінь використання білка в технології м’яких сирів з козиного молока / І. М. Корольчук, Н. М. Ющенко, О. В. Кочубей-Литвиненко, У. Г. Кузьмик // Наукові праці НУХТ. – 2021. – № 2. Т. 27. – С. 187–196 |
Abstract: | У статті досліджено вплив прянощів — гуньби сінної в кількості 1,0% та куркуми у кількості 0,2% на технологічні властивості козиного молока в технології сирів м ’яких. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/37162 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kuzmyk_2.pdf | 2,53 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.