Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/37162
Title: Вивчення впливу прянощів на ступінь використання білка в технології м’яких сирів з козиного молока
Authors: Корольчук, Ірина Миколаївна
Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна
Keywords: молоко козине
сир м ’який
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2021
Citation: Вивчення впливу прянощів на ступінь використання білка в технології м’яких сирів з козиного молока / І. М. Корольчук, Н. М. Ющенко, О. В. Кочубей-Литвиненко, У. Г. Кузьмик // Наукові праці НУХТ. – 2021. – № 2. Т. 27. – С. 187–196
Abstract: У статті досліджено вплив прянощів — гуньби сінної в кількості 1,0% та куркуми у кількості 0,2% на технологічні властивості козиного молока в технології сирів м ’яких.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/37162
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kuzmyk_2.pdf2,53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.