Перспективи використання білкових препаратів з бобових у технології жировмісних продуктів тваринного походження

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Отримані результати щодо використанню ізолятів бобових, в тому числі ізоляту горохового білка в технологіях жировмісних продуктів доводять необхідність більш ретельного підбору складу стабілізаційної системи для забезпечення належного рівня стабільності харчових емульсій при реалізації технолгічного процесу.

Опис

Ключові слова

масляні пасти, ізолят горохового білка, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Перспективи використання білкових препаратів з бобових у технології жировмісних продуктів тваринного походження / О. В. Кочубей-Литвиненко, В. М. Пасічний, Н. М. Ющенко, О. В. Яценко, У. Г. Кузьмик // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ Міжнародної науково-технічної конференції. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 153-155