Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/37553
Title: | Використання β-глюкану вівса в технології морозива ацидофільно-сироваткового низьколактозного |
Authors: | Михалевич, Артур Петрович Поліщук, Галина Євгеніївна Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна |
Keywords: | β-глюкан вівса морозиво ацидофільно-сироваткове низьколактозне показники якості oat β-glucan low-lactose acidophilic whey ice cream quality indicators кафедра технології молока і молочних продуктів |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Михалевич, А. Використання β-глюкану вівса в технології морозива ацидофільно-сироваткового низьколактозного / А. Михалевич, Г. Поліщук, Т. Осьмак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 242 |
Abstract: | Підвищення інформованості споживачів про харчову та біологічну цінність харчових продуктів, а також нові тренди у сфері виробництва продуктів здорового харчування спонукають виробників молочних продуктів, розроблювати нові та удосконалювати існуючі технології. Нині найбільшим попитом серед споживачів користуються низькокалорійні продукти, що містять лише натуральні інгредієнти. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/37553 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.