Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/37553
Title: Використання β-глюкану вівса в технології морозива ацидофільно-сироваткового низьколактозного
Authors: Михалевич, Артур Петрович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
Keywords: β-глюкан вівса
морозиво ацидофільно-сироваткове низьколактозне
показники якості
oat β-glucan
low-lactose acidophilic whey ice cream
quality indicators
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2022
Citation: Михалевич, А. Використання β-глюкану вівса в технології морозива ацидофільно-сироваткового низьколактозного / А. Михалевич, Г. Поліщук, Т. Осьмак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 242
Abstract: Підвищення інформованості споживачів про харчову та біологічну цінність харчових продуктів, а також нові тренди у сфері виробництва продуктів здорового харчування спонукають виробників молочних продуктів, розроблювати нові та удосконалювати існуючі технології. Нині найбільшим попитом серед споживачів користуються низькокалорійні продукти, що містять лише натуральні інгредієнти.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/37553
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
242.pdf843,13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.