Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/37597
Title: Використання бета-глюканів у виробництві молочних продуктів
Authors: Сапіга, Вікторія Ярославівна
Михалевич, Артур Петрович
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Keywords: β-глюкан
молочні продукти
фізико-хімічні показники
β-glucan
dairy products
physico-chemical parameters
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2022
Citation: Використання бета-глюканів у виробництві молочних продуктів / В. Сапіга, А. Михалевич, Г. Поліщук, Т. Осьмак // Матеріали Всеукраїнської наукової конференції молодих учених і науково- педагогічних працівників, 18 травня 2022 р. – Уман : ВПЦ «Візаві», 2022. – С. 174–175
Abstract: Виробництво харчових продуктів є конкурентоспроможною галуззю, і виробник завжди прагне знаходити нові інгредієнти для розширення асортиментного ряду та забезпечення потреб споживачів. Крім того, все більший інтерес приділяється «натуральним» і здоровим продуктам з низьким вмістом холестерину, калорій і жирів, але з високим вмістом харчових волокон.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/37597
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
174-175.pdf511,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.