Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/37695
Title: | Впровадження основ системи VACCP у молокопереробних цехах ресторанного господарства |
Authors: | Михалевич, Артур Петрович Поліщук, Галина Євгеніївна Сапіга, Вікторія Ярославівна Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна |
Keywords: | система VACCP молокопереробні цехи ресторанне господарство VACCP system milk processing shops restaurant business кафедра технології молока і молочних продуктів |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Впровадження основ системи VACCP у молокопереробних цехах ресторанного господарства / А. Михалевич, Г. Поліщук, В. Сапіга, Т. Осьмак // Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти : збірник тез доповідей І-ої міжнародної науково-практичної конференції, 17-18 травня 2022 р. – Київ : НУБіП України, 2022. – С. 114-115 |
Abstract: | Стрімкий розвиток людства, сучасних технологій та виклики сьогодення, які постають перед нами, наприклад, всесвітня епідемія коронавірусу, спонукають шукати нові рішення для того, щоб забезпечити випуск безпечної продукції та попередити будь- які загрози, як випадкові, так і навмисні.Так, процеси, які раніше вважалися безпечними, можуть стати високоризикованими та потребуватимуть негайного реагування. Безпечність наразі розглядається як ніколи уважно, саме вона визнана ключем до успіху функціонування будь-якого підприємства. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/37695 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
114-115.pdf | 743,65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.