Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/37695
Title: Впровадження основ системи VACCP у молокопереробних цехах ресторанного господарства
Authors: Михалевич, Артур Петрович
Поліщук, Галина Євгеніївна
Сапіга, Вікторія Ярославівна
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
Keywords: система VACCP
молокопереробні цехи
ресторанне господарство
VACCP system
milk processing shops
restaurant business
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2022
Citation: Впровадження основ системи VACCP у молокопереробних цехах ресторанного господарства / А. Михалевич, Г. Поліщук, В. Сапіга, Т. Осьмак // Гостинність і туризм майбутнього: наукові та практичні горизонти : збірник тез доповідей І-ої міжнародної науково-практичної конференції, 17-18 травня 2022 р. – Київ : НУБіП України, 2022. – С. 114-115
Abstract: Стрімкий розвиток людства, сучасних технологій та виклики сьогодення, які постають перед нами, наприклад, всесвітня епідемія коронавірусу, спонукають шукати нові рішення для того, щоб забезпечити випуск безпечної продукції та попередити будь- які загрози, як випадкові, так і навмисні.Так, процеси, які раніше вважалися безпечними, можуть стати високоризикованими та потребуватимуть негайного реагування. Безпечність наразі розглядається як ніколи уважно, саме вона визнана ключем до успіху функціонування будь-якого підприємства.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/37695
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
114-115.pdf743,65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.