HACCP color coding in restaurants

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The purpose of the work is to develop a plan of activities in a restaurant establishment for color coding according to HACCP principles. Метою роботи є розроблення плану заходів у закладі ресторанного господарства для кольорового кодування за принципами HACCP.

Опис

Бібліографічний опис

Zaporozhan, A. HACCP color coding in restaurants / A. Zaporozhan, O. Kuzmin, N. Stukalska // Science, innovations and education: problems and prospects : 14th International scientific and practical conference, August 25-27, 2022. – Tokyo, Japan : CPN Publishing Group, 2022. – Pp. 86–89

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в