Визначення біологічної цінності м’ясних напівфабрикатів з шпинатом збагачених сухою молочною сироваткою
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено проблему на ринку напівфабрикатів, у зв’язку з нестачею білків. Запропоновано збагатити, за допомогою внесення до рецептури шпинату та сухої молочної сироватки збагаченої. Досліджено біологічну цінність отриманого продукту.
The problem in the market of semi-finished products, due to the lack of proteins, was studied. It is suggested to enrich it by adding spinach and dry enriched whey to the recipe. The biological value of the obtained product was studied.
Опис
Бібліографічний опис
Чернюшок, О. А. Визначення біологічної цінності м’ясних напівфабрикатів з шпинатом збагачених сухою молочною сироваткою / О. А. Чернюшок, Ю. В. Бірюк, І. Ю. Шевченко // Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 7 квітня 2021р. – Умань : УНУС, 2021. – С. 88–91