Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/39030
Title: Використання бета-глюкану як поліфункціонального інгредієнта у виробництві молочних продуктів
Authors: Сапіга, Вікторія Ярославівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Михалевич, Артур Петрович
Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
Keywords: бета-глюкан
поліфункціональний інгредієнт
молочні продукти
β-glucan
multifunctional ingredient
dairy products
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2022
Citation: Використання бета-глюкану як поліфункціонального інгредієнта у виробництві молочних продуктів / В. Сапіга, Г. Поліщук, А. Михалевич, Т. Осьмак // Здорове харчування від дитинства до довголіття: стан та перспективи : матеріали ІІ міжнародної науково-практичної мультидисциплінарної конференції, 24 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 38–39
Abstract: Сучасні тенденції розвитку харчової промисловості спрямовані на розробку нових ви- дів функціональних харчових продуктів, що відповідають вимогам здорового харчування. На відміну від харчових продуктів традиційного складу, де головна увага приділяється харчовим і сенсорним функціям, функціональні харчові продукти характеризуються наданням переваги фізіологічним функціям, тобто регуляції захисних механізмів, фізичного стану, запобіганню старінню та лікуванню захворювань, пов'язаних з надмірною вагою.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/39030
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сапіга.pdf262,03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.