Властивості модифікованих крохмалів та їх вплив на фізико-хімічні параметри емульсійних систем

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено вплив концентрації різних модифіковані крохмалів на фізико-хімічні параметри емульсії. The influence of different concentrations of modified starches on physical and chemical parameters of emulsions been investigated.

Опис

Ключові слова

емульсійні системи, модифіковані крохмалі, фізико-хімічні параметри, emulsion systems, modified starches, physical and chemical parameters, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Самойленко, І. П. Властивості модифікованих крохмалів та їх вплив на фізико-хімічні параметри емульсійних систем / І. П. Самойленко, І. Л. Корецька, Є. І. Ковалевська // Ukrainian food journal. - 2012. - № 1. - С. 30-34.

Зібрання