Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/39567
Title: Аспекти якості та окиснення оліє-жирової композиції
Authors: Ярмоліцька, Олена Сергіївна
Осейко, Микола Іванович
Романовська, Тетяна Іванівна
Keywords: олія
oil
wax
віск
жир
fat
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Issue Date: 2019
Citation: Ярмоліцька, О. С. Аспекти якості та окиснення оліє-жирової композиції / О. С. Ярмоліцька, М. І. Осейко, Т. І. Романовська // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : тези доповідей VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, м. Київ, 5–6 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 399–400.
Abstract: Виявлено, що чинники щодо зменшення впливу на термоокиснення,з урахуванням отриманої моделі, ранжуються: 1 - температура процесу; 2 - тривалість окиснення; 3 - концентрація ланоліну. Серед комбінованих чинників – сумісний вплив температури і тривалості термообробки. It was found that factors related to reducing the effect on thermal oxidation, taking into account the obtained model, are ranked: 1 - temperature of the process; 2 - duration of oxidation; 3 - concentration of lanolin. Among the combined factors is the combined effect of temperature and duration of heat treatment.
URI: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/39567
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НУХТ_5-6.11.2019_МОН-24-399-400.pdf171,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.