Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/39567
Title: | Аспекти якості та окиснення оліє-жирової композиції |
Authors: | Ярмоліцька, Олена Сергіївна Осейко, Микола Іванович Романовська, Тетяна Іванівна |
Keywords: | олія oil wax віск жир fat кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів |
Issue Date: | 2019 |
Citation: | Ярмоліцька, О. С. Аспекти якості та окиснення оліє-жирової композиції / О. С. Ярмоліцька, М. І. Осейко, Т. І. Романовська // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : тези доповідей VIІI Міжнародної науково-технічної конференції, м. Київ, 5–6 листопада 2019 р. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 399–400. |
Abstract: | Виявлено, що чинники щодо зменшення впливу на термоокиснення,з урахуванням отриманої моделі, ранжуються: 1 - температура процесу; 2 - тривалість окиснення; 3 - концентрація ланоліну. Серед комбінованих чинників – сумісний вплив температури і тривалості термообробки. It was found that factors related to reducing the effect on thermal oxidation, taking into account the obtained model, are ranked: 1 - temperature of the process; 2 - duration of oxidation; 3 - concentration of lanolin. Among the combined factors is the combined effect of temperature and duration of heat treatment. |
URI: | https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/39567 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
НУХТ_5-6.11.2019_МОН-24-399-400.pdf | 171,69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.