Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/39925
Title: | Development of formulation multicomponent protein-fat emulsion |
Authors: | Topchiy, Oksana Pasichnyi, Vasyl |
Keywords: | кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів білково-жирові емульсії рослинна олія посічені напівфабрикати chopped semi-finished products protein-fat emulsions vegetable oil |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Topchii, O. Development of formulation multicomponent protein-fat emulsion / O. Topchii, V. Pasichnyj // Scientific foundations of modern engineering : monograph. – Boston : Primedia eLaunch, 2020. – Рp. 54-64 |
Abstract: | Виробництво нових продуктів харчування з високими споживчими характеристиками, збалансованих по амінокислотному та жирнокислотному складу набуває широкого попиту та актуальності. Для підвищення харчової цінності м’ясних продуктів та регулювання їх функціонально-технологічних властивостей перспективним є створення комбінованих продуктів на основі комплексного використання тваринної білкової сировини та сировини рослинного походження з високим вмістом білку, жиру, харчових волокон, вітамінів, мінеральних речовин і ін. The production of new food products with high consumer characteristics, balanced in terms of amino acid and fatty acid composition is gaining wide demand and relevance. To increase the nutritional value of meat products and regulate their functional and technological properties, it is promising to create combined products based on the complex use of animal protein raw materials and raw materials of vegetable origin with a high content of protein, fat, dietary fibers, vitamins, minerals, etc. |
URI: | https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/39925 |
Appears in Collections: | Колективні монографії, розділи з колективних монографій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Project-ISG-2020-MONO-TECH-I.pdf | 2,77 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.