Дослідження вмісту йоду у фаршевих системах тефтелей збагачених інкапсульованим йодом

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дослідження йоду в заготовках м’ясного фаршу для тюфтелей, за допомогою церій-арсенітного методу Sandell-Kolthoff в модифікації Dunn. Iodine research in minced meat preparations for meatballs using the Sandell-Kolthoff cerium-arsenite method in the Dunn modification.

Опис

Ключові слова

кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, кафедра харчової хімії, йод, тюфтелі, iodine, meatballs

Бібліографічний опис

Чебаненко, Х. Дослідження вмісту йоду у фаршевих системах тюфтелей збагачених інкапсульованим йодом/ Х. Чебаненко, В. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ, 2021. – Ч. 2. – С. 185