Дослідження вмісту йоду у фаршевих системах тефтелей збагачених інкапсульованим йодом
Вантажиться...
Файли
Дата
2021
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Дослідження йоду в заготовках м’ясного фаршу для тюфтелей, за допомогою церій-арсенітного методу Sandell-Kolthoff в модифікації Dunn.
Iodine research in minced meat preparations for meatballs using the Sandell-Kolthoff cerium-arsenite method in the Dunn modification.
Опис
Ключові слова
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, кафедра харчової хімії, йод, тюфтелі, iodine, meatballs
Бібліографічний опис
Чебаненко, Х. Дослідження вмісту йоду у фаршевих системах тюфтелей збагачених інкапсульованим йодом/ Х. Чебаненко, В. Пасічний // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ, 2021. – Ч. 2. – С. 185