Фарш для виробництва кулінарних мясо-рослинних напівфабрикатів (Патент на винахід № 108003 UA)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2015

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Винахід належить до виробництва кулінарних м'ясо-рослинних напівфабрикатів, зокрема фаршу, який містить м'ясо куряче механічного дообвалювання, картоплю варену, меланж, крупу манну, цибулю ріпчасту свіжу, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, причому фарш додатково містить сочевицю гідратовану 1:3. The invention relates to the production of culinary meat-vegetable semi-finished products, in particular minced meat, which contains mechanically deboned chicken meat, boiled potatoes, melange, semolina, fresh onion, breadcrumbs, table salt, ground black pepper, and the minced meat additionally contains lentils hydrated 1:3.

Опис

Ключові слова

фарш, м'ясо-рослинні напівфабрикати minced, meat, meat and vegetable semi-finished products, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент на винахід № 108003 UA, A23L 1/314 (2006.01) A23L 1/317 (2006.01) Фарш для виробництва кулінарних мясо-рослинних напівфабрикатів / Пешук Л. В., Гащук О. І., Москалюк О. Є., Коломієць Н. С., Каліцун М. В., Хоменко О. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № a 2013 07792 ; заявл. 19.06.2013 ; опубл. 10.03.2015, Бюл. № 5.

Зібрання