Впровадження виробництва консервів паштетної групи у консервному цеху в м. Чернівці

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

консервний цех, паштети, консерви шинкові, консерви фаршеві, технологія, cannery, pates, canned ham, canned minced meat, technology, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Лилик, Г. І. Впровадження виробництва консервів паштетної групи у консервному цеху в м. Чернівці : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Лилик Ганна Іванівна ; наук. керівник Василь Миколайович Пасічний. – Київ, 2023. – 95 с.