Організація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті в м. Ужгород потужністю 21,9 т м’яса за зміну, з впровадженням переробки ДРХ

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

баранина, яловичина, свинина, технологія, обладнання, lamb, beef, pork, technology, equipment, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Остапів, В. Є. Організація забою та переробки худоби на м’ясокомбінаті в м. Ужгород потужністю 21,9 т м’яса за зміну, з впровадженням переробки ДРХ : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Остапів Вікторія Євгенівна ; наук. керівник Оксана Анатоліївна Топчій. – Київ, 2023. – 105 с.