Розробка нового виду йогурту з водними настоями м'яти і солодки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

З метою розширення сировинної бази у молочній промисловості, збільшення обсягів виробництва йогурту підвищеної харчової цінності, покращення структури харчування споживачів, зокрема з особливими потребами, розробка нового виду йогурту з водними настоями пряно-ароматичних і підсолоджуючих рослин є актуальним завданням наукового дослідження прикладного характеру.

Опис

Бібліографічний опис

Дмитренко, І. Розробка нового виду йогурту з водними настоями м'яти і солодки / І. Дмитренко, Г. Поліщук, Т. Осьмак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 03-07 Квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч.1. – С. 322

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в