Theoretical justification of the usage of structure-forming compositions in the technology of meat-containing chopped semi-finished products

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, structure-forming compositions, meat-containing chopped semi-finished products, структуроутворюючі композиції, м’ясомісні січені напівфабрикати

Бібліографічний опис

Perhat, O. Theoretical justification of the usage of structure-forming compositions in the technology of meat-containing chopped semi-finished products / O. Perhat, I. Strashinskiy, H. Lukianets // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 89 International scientific conference of young scientist and students, April, 3-7, 2023. – 2023. – Part 3. Kyiv : NUFT. – P. 457