Theoretical justification of the usage of structure-forming compositions in the technology of meat-containing chopped semi-finished products
Вантажиться...
Файли
Дата
2023
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, structure-forming compositions, meat-containing chopped semi-finished products, структуроутворюючі композиції, м’ясомісні січені напівфабрикати
Бібліографічний опис
Perhat, O. Theoretical justification of the usage of structure-forming compositions in the technology of meat-containing chopped semi-finished products / O. Perhat, I. Strashinskiy, H. Lukianets // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 89 International scientific conference of young scientist and students, April, 3-7, 2023. – 2023. – Part 3. Kyiv : NUFT. – P. 457