Technology of multicomponent albumin product

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра іноземних мов професійного спрямування, кафедра технології молока і молочних продуктів, багатокомпонентні молочні продукти, багатокомпонентний альбуміновий продукт, метод термокислотного осадження, multicomponent dairy products, multicomponent albumin product, method of thermoacid precipitation

Бібліографічний опис

Soloviov, N. Technology of multicomponent albumin products / N. Soloviov, A. Tymchuk, H. Lukianets // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 89 International scientific conference of young scientist and students, April, 3-7, 2023. – 2023. – Part 3. Kyiv : NUFT. – P. 460