Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/40717
Title: | Розробка нового виду дієтичного продукту підвищеної харчової цінності на основі сиру кисломолочного |
Authors: | Бартошак, Іван Вікторович Онопрійчук, Олена Олександрівна Поліщук, Галина Євгеніївна |
Keywords: | дієтичний продукт молочно-білковий продукт сир кисломолочний dietary product dairy protein product sour milk cheese кафедра технології молока і молочних продуктів |
Issue Date: | 2023 |
Citation: | Бартошак, І. Розробка нового виду дієтичного продукту підвищеної харчової цінності на основі сиру кисломолочного / І. Бартошак, О. Онопрійчук, Г. Поліщук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 03-07 Квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч.1. – С. 323 |
Abstract: | Споживання молочно-білкових продуктів на основі сиру кисломолочного, які містять пребіотики, позитивно впливає на функції шлунково-кишкового тракту людини. Тому розробка нових видів сиркових виробів з біологічно-активними добавками, які володіють функціонально-технологічними властивостями, є перспективним напрямом наукового дослідження прикладного характеру. |
URI: | https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/40717 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.