Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/40717
Title: Розробка нового виду дієтичного продукту підвищеної харчової цінності на основі сиру кисломолочного
Authors: Бартошак, Іван Вікторович
Онопрійчук, Олена Олександрівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Keywords: дієтичний продукт
молочно-білковий продукт
сир кисломолочний
dietary product
dairy protein product
sour milk cheese
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2023
Citation: Бартошак, І. Розробка нового виду дієтичного продукту підвищеної харчової цінності на основі сиру кисломолочного / І. Бартошак, О. Онопрійчук, Г. Поліщук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 03-07 Квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч.1. – С. 323
Abstract: Споживання молочно-білкових продуктів на основі сиру кисломолочного, які містять пребіотики, позитивно впливає на функції шлунково-кишкового тракту людини. Тому розробка нових видів сиркових виробів з біологічно-активними добавками, які володіють функціонально-технологічними властивостями, є перспективним напрямом наукового дослідження прикладного характеру.
URI: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/40717
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
14.pdf962,79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.