Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/41069
Title: | Використовування потенціальних аналогів натурального м'яса як міра боротьби з нестачею продовольства та екологічною деградацією |
Authors: | Олексій Денисович Латушкін Майборода, Олена Іванівна |
Keywords: | кафедра харчової хімії натуральне та синтетичне м'ясо соєвий текстурат natural and synthetic meat soy texture |
Issue Date: | 2022 |
Citation: | Латушкін, О. Д. Використовування потенціальних аналогів натурального м'яса як міра боротьби з нестачею продовольства та екологічною деградацією / О. Д. Латушкін, О. І. Майборода // Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості : ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених та студентів, 2 грудня 2022 р. – Херсон : ХНТУ. – С 31-33 |
URI: | https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/41069 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.