Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/41069
Title: Використовування потенціальних аналогів натурального м'яса як міра боротьби з нестачею продовольства та екологічною деградацією
Authors: Олексій Денисович Латушкін
Майборода, Олена Іванівна
Keywords: кафедра харчової хімії
натуральне та синтетичне м'ясо
соєвий текстурат
natural and synthetic meat
soy texture
Issue Date: 2022
Citation: Латушкін, О. Д. Використовування потенціальних аналогів натурального м'яса як міра боротьби з нестачею продовольства та екологічною деградацією / О. Д. Латушкін, О. І. Майборода // Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості : ІХ Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених та студентів, 2 грудня 2022 р. – Херсон : ХНТУ. – С 31-33
URI: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/41069
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf160,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.