Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4157
Title: | Гідратація цукрози в присутності дипептидів |
Authors: | Подобій, Олена Валеріївна Мірошников, Олег Миколайович |
Keywords: | гідратація цукрози hydration sucrose дипептиди dipeptides кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | НУХТ |
Citation: | Подобій, О. В. Гідратація цукрози в присутності дипептидів / О. В. Подобій, О. М. Мірошников //матеріали IV Міжнар.наук.-практ. конф. – 2008. – С. 83-86. |
Abstract: | Досліджено вплив олігопептидів на процес гідратації цукрози в її розчинах з масовою часткою пептидів 10-12%. Концентрація розчину цукрози змінювалась в межах 40-64%. На підстава аналізу спектру комбінативного розсіювання запропонований механізм вплив дипептидів на гідратацію водних цукрових розчинів за рахунок ефекту «дальньої гідратації» у разі більшого гідрофобного залишку. The effect of oligopeptides on the process of hydration of sucrose in its solutions by weight peptides 10-12%. The concentration of sucrose varied within 40-64%. Based on the analysis of the spectrum kombinatyvnoho scattering mechanism proposed dipeptides effect on hydration water sugar solution by the effect of "long-range hydration" in the case of larger hydrophobic residue. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4157 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.