Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4157
Title: Гідратація цукрози в присутності дипептидів
Authors: Подобій, Олена Валеріївна
Мірошников, Олег Миколайович
Keywords: гідратація цукрози
hydration sucrose
дипептиди
dipeptides
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Issue Date: 2008
Publisher: НУХТ
Citation: Подобій, О. В. Гідратація цукрози в присутності дипептидів / О. В. Подобій, О. М. Мірошников //матеріали IV Міжнар.наук.-практ. конф. – 2008. – С. 83-86.
Abstract: Досліджено вплив олігопептидів на процес гідратації цукрози в її розчинах з масовою часткою пептидів 10-12%. Концентрація розчину цукрози змінювалась в межах 40-64%. На підстава аналізу спектру комбінативного розсіювання запропонований механізм вплив дипептидів на гідратацію водних цукрових розчинів за рахунок ефекту «дальньої гідратації» у разі більшого гідрофобного залишку. The effect of oligopeptides on the process of hydration of sucrose in its solutions by weight peptides 10-12%. The concentration of sucrose varied within 40-64%. Based on the analysis of the spectrum kombinatyvnoho scattering mechanism proposed dipeptides effect on hydration water sugar solution by the effect of "long-range hydration" in the case of larger hydrophobic residue.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4157
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf1,29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.