Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4160
Title: Дослідження впливу добавок трет-бутанолу на процес гідратації цукрози
Authors: Подобій, Олена Валеріївна
Мірошников, Олег Миколайович
Keywords: вплив неелектролітів на гідратацію цукрози
effect on the hydration of nonelectrolytes sucrose
низькотемпературна диференціюючи скануючи калориметрія
low-temperature scanning calorimetry differentiating
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Issue Date: 2001
Citation: Подобій, О. В. Дослідження впливу добавок трет-бутанолу на процес гідратації цукрози / О. В. Подобій, О. М. Мірошников // 7 міжнар. наук.-практ. конф.– 2001. - С. 62-63.
Abstract: Досліджено процес гідратації цукрози в присутності добавок неелектролітів. За допомогою диференційного методу аналізу, зокрема низькотемпературної диференційної скануючої калориметрії, зафіксовані фізико-хімічні зміни, що відбуваються з водою в процесах охолодження та нагрівання розчину цукрози. Обговорений механізм впливу взаємодіючих компонентів на їх реакційну здатність та механізм впливу середовища на внутрішньо- та міжмолекулярні взаємодії в досліджуваних системах. The process of hydration of sucrose in the presence of additives nonelectrolytes. With the differential method of analysis, including low differential scanning calorimetry, recorded physical and chemical changes that occur with water during cooling and heating sucrose solution. The mechanism of the influence of interacting components in their reactivity and mechanism of the influence of environment on intra-and intermolecular interactions in the studied systems.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4160
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8993.pdf845,6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.