Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4476
Title: | Дослідження ефективності дії фосфатних сумішей |
Authors: | Гончаров, Георгій Іванович Фоменко, Веніамін Васильович Страшинський, Ігор Мирославович |
Keywords: | м’ясні фарші minced meat м’ясна сировина фосфатна суміш рентгенофазовий аналіз raw meat phosphate mixture X-ray analysis кафедра харчової хімії кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів |
Issue Date: | 2003 |
Citation: | Гончаров, Г. І. Дослідження ефективності дії фосфатних сумішей / Г. І. Гончаров, В. В. Фоменко, І. М. Страшинський // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2003. - Вип. 9. - С. 161-167. |
Abstract: | В роботі викладено основні функціонально-технологічні властивості м’ясних фаршів при виготовленні модельних зразків ковбас з використанням фосфатних сумішей, які надходять в Україну із-за кордону. Методом рентгенофазового аналізу досліджено хімічний склад згаданих фосфатних препаратів. Результати роботи покладені в основу створення вітчизняної фосфатної суміші. The paper describes the main functional and technological properties minced meat in the manufacture sausage samples with phosphate mixture that are delivered to Ukraine from abroad. The method of X-ray diffraction analysis was investigated chemical composition of phosphate products. The results formed the basis for the creation of phosphate mixture. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4476 |
Appears in Collections: | Статті |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.