Удосконалення технології спиртових бражок із використанням антисептуючиx засобів
Loading...
Files
Date
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Пошук і використання ефективних антисептуючих
засобів дозволить отримувати спиртові бражки
із регламентованими показниками.
Досліджено цілий спектр антисептиків, які широко
використовуються в харчовій промисловості.
Find and use effective antiseptic products will allow to get alcohol ripen brew with regulated rates.Investigated a range of antiseptics, which are widely used in the food industry.
Description
Citation
Удосконалення технології спиртових бражок із використанням антисептуючиx засобів / А. І. Українець, П. Л. Шиян, В. О. Маринченко, та ін. // Науково-технічні розробки та інноваційні технології. – 2010. - C. 82.
