Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4796
Title: | Вплив антисептиків на технохімічні показники спиртових бражок у технології спирту із крохмалевмісної сировини |
Authors: | Гулий, Іван Степанович Шиян, Петро Леонідович Домарецький, Віталій Афанасійович Мудрак, Тетяна Омелянівна Фіщенко, Анатолій Миколайович Бондар, Микола Васильович Єрмакова, Ганна Володимирівна Маринченко, Віктор Опанасович |
Keywords: | антисептик спирт крохмалевмісна сировина молочнокислі бактерії antiseptic alcohol starch raw material lactic acid bacteria кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства |
Issue Date: | 2001 |
Citation: | Вплив антисептиків на технохімічні показники спиртових бражок у технології спирту із крохмалевмісної сировини / І. С. Гулий, П. Л. Шиян, В. А. Домарецький // Наукові праці УДУХТ. - 2001. - № 10, Ч. ІІ. – С. 22-23. |
Abstract: | Нами проведені дослідження антимікробних препаратів (антисептиків), здатних пригнічувати розвиток інфікуючої мікрофлори. В ході роботи досліджували дію антисептиків Акватон - 10, Вазин, формалін, антибіотик Дестіферм PG та визначали їх оптимальні концентрації, при яких забезпечується максимальне пригнічення розвитку контамінуючої мікрофлори і зберігається висока бродильна активність дріжджів. We investigated antimicrobial (antiseptic) able to suppress the development of infective microorganisms. In the course of the investigated effect of antiseptics Akvaton - 10 Vazyn, formalin, antibiotic Destiferm PG and determined their optimal concentrations, which provide maximal inhibition of contaminating microflora and is a high fermentation activity of yeast. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4796 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Effect of antiseptics.pdf | 57,59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.