Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4796
Название: Вплив антисептиків на технохімічні показники спиртових бражок у технології спирту із крохмалевмісної сировини
Авторы: Гулий, Іван Степанович
Шиян, Петро Леонідович
Домарецький, Віталій Афанасійович
Мудрак, Тетяна Омелянівна
Фіщенко, Анатолій Миколайович
Бондар, Микола Васильович
Єрмакова, Ганна Володимирівна
Маринченко, Віктор Опанасович
Ключевые слова: антисептик
спирт
крохмалевмісна сировина
молочнокислі бактерії
antiseptic
alcohol
starch raw material
lactic acid bacteria
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Дата публикации: 2001
Библиографическое описание: Вплив антисептиків на технохімічні показники спиртових бражок у технології спирту із крохмалевмісної сировини / І. С. Гулий, П. Л. Шиян, В. А. Домарецький // Наукові праці УДУХТ. - 2001. - № 10, Ч. ІІ. – С. 22-23.
Краткий осмотр (реферат): Нами проведені дослідження антимікробних препаратів (антисептиків), здатних пригнічувати розвиток інфікуючої мікрофлори. В ході роботи досліджували дію антисептиків Акватон - 10, Вазин, формалін, антибіотик Дестіферм PG та визначали їх оптимальні концентрації, при яких забезпечується максимальне пригнічення розвитку контамінуючої мікрофлори і зберігається висока бродильна активність дріжджів.
We investigated antimicrobial (antiseptic) able to suppress the development of infective microorganisms. In the course of the investigated effect of antiseptics Akvaton - 10 Vazyn, formalin, antibiotic Destiferm PG and determined their optimal concentrations, which provide maximal inhibition of contaminating microflora and is a high fermentation activity of yeast.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4796
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Effect of antiseptics.pdf57,59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.