Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4796
Назва: | Вплив антисептиків на технохімічні показники спиртових бражок у технології спирту із крохмалевмісної сировини |
Автори: | Гулий, Іван Степанович Шиян, Петро Леонідович Домарецький, Віталій Афанасійович Мудрак, Тетяна Омелянівна Фіщенко, Анатолій Миколайович Бондар, Микола Васильович Єрмакова, Ганна Володимирівна Маринченко, Віктор Опанасович |
Ключові слова: | антисептик спирт крохмалевмісна сировина молочнокислі бактерії antiseptic alcohol starch raw material lactic acid bacteria кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства |
Дата публікації: | 2001 |
Бібліографічний опис: | Вплив антисептиків на технохімічні показники спиртових бражок у технології спирту із крохмалевмісної сировини / І. С. Гулий, П. Л. Шиян, В. А. Домарецький // Наукові праці УДУХТ. - 2001. - № 10, Ч. ІІ. – С. 22-23. |
Короткий огляд (реферат): | Нами проведені дослідження антимікробних препаратів (антисептиків), здатних пригнічувати розвиток інфікуючої мікрофлори. В ході роботи досліджували дію антисептиків Акватон - 10, Вазин, формалін, антибіотик Дестіферм PG та визначали їх оптимальні концентрації, при яких забезпечується максимальне пригнічення розвитку контамінуючої мікрофлори і зберігається висока бродильна активність дріжджів. We investigated antimicrobial (antiseptic) able to suppress the development of infective microorganisms. In the course of the investigated effect of antiseptics Akvaton - 10 Vazyn, formalin, antibiotic Destiferm PG and determined their optimal concentrations, which provide maximal inhibition of contaminating microflora and is a high fermentation activity of yeast. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4796 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Effect of antiseptics.pdf | 57,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.