Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4796
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гулий, Іван Степанович | - |
dc.contributor.author | Шиян, Петро Леонідович | - |
dc.contributor.author | Домарецький, Віталій Афанасійович | - |
dc.contributor.author | Мудрак, Тетяна Омелянівна | - |
dc.contributor.author | Фіщенко, Анатолій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Бондар, Микола Васильович | - |
dc.contributor.author | Єрмакова, Ганна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Маринченко, Віктор Опанасович | - |
dc.date.accessioned | 2012-12-21T12:22:36Z | - |
dc.date.available | 2012-12-21T12:22:36Z | - |
dc.date.issued | 2001 | - |
dc.identifier.citation | Вплив антисептиків на технохімічні показники спиртових бражок у технології спирту із крохмалевмісної сировини / І. С. Гулий, П. Л. Шиян, В. А. Домарецький // Наукові праці УДУХТ. - 2001. - № 10, Ч. ІІ. – С. 22-23. | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4796 | - |
dc.description.abstract | Нами проведені дослідження антимікробних препаратів (антисептиків), здатних пригнічувати розвиток інфікуючої мікрофлори. В ході роботи досліджували дію антисептиків Акватон - 10, Вазин, формалін, антибіотик Дестіферм PG та визначали їх оптимальні концентрації, при яких забезпечується максимальне пригнічення розвитку контамінуючої мікрофлори і зберігається висока бродильна активність дріжджів. | uk_UK |
dc.description.abstract | We investigated antimicrobial (antiseptic) able to suppress the development of infective microorganisms. In the course of the investigated effect of antiseptics Akvaton - 10 Vazyn, formalin, antibiotic Destiferm PG and determined their optimal concentrations, which provide maximal inhibition of contaminating microflora and is a high fermentation activity of yeast. | en_EN |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | антисептик | - |
dc.subject | спирт | - |
dc.subject | крохмалевмісна сировина | - |
dc.subject | молочнокислі бактерії | - |
dc.subject | antiseptic | - |
dc.subject | alcohol | - |
dc.subject | starch raw material | - |
dc.subject | lactic acid bacteria | - |
dc.subject | кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства | - |
dc.title | Вплив антисептиків на технохімічні показники спиртових бражок у технології спирту із крохмалевмісної сировини | uk_UK |
dc.type | Article | uk_UK |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Effect of antiseptics.pdf | 57,59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.