Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4796
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГулий, Іван Степанович-
dc.contributor.authorШиян, Петро Леонідович-
dc.contributor.authorДомарецький, Віталій Афанасійович-
dc.contributor.authorМудрак, Тетяна Омелянівна-
dc.contributor.authorФіщенко, Анатолій Миколайович-
dc.contributor.authorБондар, Микола Васильович-
dc.contributor.authorЄрмакова, Ганна Володимирівна-
dc.contributor.authorМаринченко, Віктор Опанасович-
dc.date.accessioned2012-12-21T12:22:36Z-
dc.date.available2012-12-21T12:22:36Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.citationВплив антисептиків на технохімічні показники спиртових бражок у технології спирту із крохмалевмісної сировини / І. С. Гулий, П. Л. Шиян, В. А. Домарецький // Наукові праці УДУХТ. - 2001. - № 10, Ч. ІІ. – С. 22-23.-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4796-
dc.description.abstractНами проведені дослідження антимікробних препаратів (антисептиків), здатних пригнічувати розвиток інфікуючої мікрофлори. В ході роботи досліджували дію антисептиків Акватон - 10, Вазин, формалін, антибіотик Дестіферм PG та визначали їх оптимальні концентрації, при яких забезпечується максимальне пригнічення розвитку контамінуючої мікрофлори і зберігається висока бродильна активність дріжджів.uk_UK
dc.description.abstractWe investigated antimicrobial (antiseptic) able to suppress the development of infective microorganisms. In the course of the investigated effect of antiseptics Akvaton - 10 Vazyn, formalin, antibiotic Destiferm PG and determined their optimal concentrations, which provide maximal inhibition of contaminating microflora and is a high fermentation activity of yeast.en_EN
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectантисептик-
dc.subjectспирт-
dc.subjectкрохмалевмісна сировина-
dc.subjectмолочнокислі бактерії-
dc.subjectantiseptic-
dc.subjectalcohol-
dc.subjectstarch raw material-
dc.subjectlactic acid bacteria-
dc.subjectкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства-
dc.titleВплив антисептиків на технохімічні показники спиртових бражок у технології спирту із крохмалевмісної сировиниuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Effect of antiseptics.pdf57,59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.