Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4803
Title: | Екстракти із зернової сировини |
Authors: | Прибильський, Віталій Леонідович Бондар, Микола Васильович Романова, Зоряна Миколаївна Бондар, Микола Васильович |
Keywords: | екстракт экстракт extract зерно тритікале пшениця тритикале пшеница corn triticale wheat кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства |
Issue Date: | 2011 |
Citation: | Екстракти із зернової сировини : оглядова інформація / В. Л. Прибильський, М. І. Бойко, З. М. Романова, М. В. Бондар. – Київ : Науково-технічні розробки та інноваційні технології. – 2011. – С. 26. |
Abstract: | Екстракти із зернової сировини є продуктом переробки зернових культур будь-яких кондицій і можуть використовуватись в кондитерській, хлібопекарській, харчоконцентратній, пивобезалкогольній, консервній та інших галузях харчової промисловості як антикристалізатор, підсолоджувач, пластифікатор та структуроутворювач. Як основна сировина для приготування зернових екстрактів використовується кукурудза, пшениця, ячмінь, тритікале та інші культури. Прототипами нового продукту є солодові екстракти та крохмальна патока. Вміст в зернових екстрактах редукуючих речовин (основного показника) відповідає крохмальній патоці. Істотною перевагою нового продукту є те, що на відміну від крохмальної патоки, яка містить лише вуглеводи зерновий екстракт має в своєму складі необхідні організму людині біологічно активні речовини. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4803 |
Appears in Collections: | Оглядово-аналітична документація |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Extracts from grain raw.pdf | 37,18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.