Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4803
Title: Екстракти із зернової сировини
Authors: Прибильський, Віталій Леонідович
Бондар, Микола Васильович
Романова, Зоряна Миколаївна
Бондар, Микола Васильович
Keywords: екстракт
экстракт
extract
зерно
тритікале
пшениця
тритикале
пшеница
corn
triticale
wheat
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2011
Citation: Екстракти із зернової сировини : оглядова інформація / В. Л. Прибильський, М. І. Бойко, З. М. Романова, М. В. Бондар. – Київ : Науково-технічні розробки та інноваційні технології. – 2011. – С. 26.
Abstract: Екстракти із зернової сировини є продуктом переробки зернових культур будь-яких кондицій і можуть використовуватись в кондитерській, хлібопекарській, харчоконцентратній, пивобезалкогольній, консервній та інших галузях харчової промисловості як антикристалізатор, підсолоджувач, пластифікатор та структуроутворювач. Як основна сировина для приготування зернових екстрактів використовується кукурудза, пшениця, ячмінь, тритікале та інші культури. Прототипами нового продукту є солодові екстракти та крохмальна патока. Вміст в зернових екстрактах редукуючих речовин (основного показника) відповідає крохмальній патоці. Істотною перевагою нового продукту є те, що на відміну від крохмальної патоки, яка містить лише вуглеводи зерновий екстракт має в своєму складі необхідні організму людині біологічно активні речовини.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4803
Appears in Collections:Оглядово-аналітична документація

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Extracts from grain raw.pdf37,18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.