Використання дикорослих харчових трав у хлібопеченні
Вантажиться...
Дата
2011
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Хранение и переработка зерна
Анотація
У статті розглянуто можливість і перспективність використання дикорослих харчових трав для збагачення хлібобулочних виробів вітамінами і харчовими волокнами.
The article considers the possibilities and perspectives of use of wild edible plants for the enrichment of bakery products vitamins and dietary fiber.
Опис
Ключові слова
хліб, збагачення, харчові волокна, вітаміни, рослини, bread, supplementation, dietary fiber, vitamins, plants, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Махинько, В. М. Використання дикорослих харчових трав у хлібопеченні / В. М. Махинько, Л. О. Даньшіна, Л. В. Махинько, О. В. Бабич // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 1. - С. 55-57.