Використання дикорослих харчових трав у хлібопеченні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Хранение и переработка зерна

Анотація

У статті розглянуто можливість і перспективність використання дикорослих харчових трав для збагачення хлібобулочних виробів вітамінами і харчовими волокнами. The article considers the possibilities and perspectives of use of wild edible plants for the enrichment of bakery products vitamins and dietary fiber.

Опис

Ключові слова

хліб, збагачення, харчові волокна, вітаміни, рослини, bread, supplementation, dietary fiber, vitamins, plants, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Махинько, В. М. Використання дикорослих харчових трав у хлібопеченні / В. М. Махинько, Л. О. Даньшіна, Л. В. Махинько, О. В. Бабич // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 1. - С. 55-57.

Зібрання