Прогнозування строку придатності ароматизаторів із ефіроолійної сировини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

На основі проведених досліджень створено математичну модель процесу змін показників якості, яка може включати в себе всі фактори, які впливають на швидкість зниження якості при зберіганні, що дає змогу прогнозувати строк придатності натуральних ароматизаторів. Based on the reseach, a mathematical model of the process of change of quality indicators has been created, which can include all the factors that influence the rate of accumulation of negative indicators in storage, which allows to predict the shelf life of natural flavors.

Опис

Ключові слова

моделювання строку придатності ароматизаторів, моделювання якості ароматизаторів, профілограми ароматизаторів, modeling shelf life of flavors, quality modeling fo flavorings, кафедра технології оздоровчих продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Коваль, О. А. Прогнозування строку придатності ароматизаторів із ефіроолійної сировини / О. А. Коваль, І. М. Силка, Н. Е. Фролова // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 149-155.

Зібрання