Безалкогольні напої на основі фітоекстрактів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Cкладено композиції з лікарської рослинної сировини, одержано екстракти з високим вмістом антиоксидантів. Розроблено рецептури напою на основі фітоекстрактів. Досліджено органолептичні та фізико-хімічні показники якості експериментальних зразків напою. Показано, що внесення екстрактів сприяє покращенню харчової цінності продукту та обумовлює високий вміст в ньому вітаміну С та біофлавоноїдів. The phytocompositions of several plants with potential antioxidant activity were developed. Оrganoleptic, physicochemical сharacteristics of the experimental samples of soft drinks with the addition of plant extracts were studied.

Опис

Ключові слова

функціональний напій, functional drink, екстракт, extract, рослинна сировина, plant materials, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Іванова, В. Д. Безалкогольні напої на основі фітоекстрактів / В. Д. Іванова // Товари і ринки. - 2011. – № 2. - С. 557-563.

Зібрання