Використання порошку із моркви при збагаченні вершкового масла
Вантажиться...
Files
Date
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Морква відрізняється значним вмістом каротиноїдів. Вони містять вітамін А, радіопротекторні властивості, проявляють антитоксичну дію. Внесення порошку із моркви покращує смакові властивості продукту.
Description
Citation
Рашевська, Т. О. Використання порошку із моркви при збагаченні вершкового масла / Т. О. Рашевська, О. М. Вашека // Здобутки, проблеми та перспективы розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : Всеукраїнська науково-практична конференція, 29-30 жовтня 2012 р. - К. - 2012. - С. 261-263.
