Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5794
Title: | Використання мікробної біомаси, що утворюється при переробці відходів харчової промисловості |
Authors: | Салюк, Анатолій Іванович Левітіна, Наталія Володимирівна Нікітін, Геннадій Олексійович Лукашевич, Є. М. |
Keywords: | мікробіологічний синтез білків відходи м’ясної промисловості активний мул білкова біомаса стічні води вітаміни групи B microbiological synthesis of proteins meat industry wastes activated sludge protein biomass waste water vitamin B |
Issue Date: | 1995 |
Citation: | Салюк, А. І. Використання мікробної біомаси, що утворюється при переробці відходів харчової промисловості / А. І. Салюк, Н. В. Левітіна, Г. А. Нікітін, Е. М. Лукашевич // Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість : всеукраїнська науково-практична конференція, 17-20 жовтня 1995 р. : тези доп. – 1995. – С. 109. |
Abstract: | Втрати м’ясопереробної промисловості в Україні складають понад 700 тонн на добу. Порівнюється ефективність використання активного мулу з дріжджами як продуценту білка. В активному мулі більший вміст білка, незамінних амінокислот, вітамінів групи B в тому числі B12, та різних мікроелементів, що свідчить про перспективність його розробки як біологічного додатку в тваринництві та інших галузях. Losses meat processing industry in Ukraine are more than 700 tons per day. Compared the effectiveness of using sludge as a producer of yeast protein. In active sludge larger protein, essential amino acids, B vitamins, including B12, and various trace elements, indicating that the prospects of its development as a biological application in livestock and other industries. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5794 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Using microbial biomass formed during the processing of waste food.PDF | 144,23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.