Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5794
Title: Використання мікробної біомаси, що утворюється при переробці відходів харчової промисловості
Authors: Салюк, Анатолій Іванович
Левітіна, Наталія Володимирівна
Нікітін, Геннадій Олексійович
Лукашевич, Є. М.
Keywords: мікробіологічний синтез білків
відходи м’ясної промисловості
активний мул
білкова біомаса
стічні води
вітаміни групи B
microbiological synthesis of proteins
meat industry wastes
activated sludge
protein biomass
waste water
vitamin B
Issue Date: 1995
Citation: Салюк, А. І. Використання мікробної біомаси, що утворюється при переробці відходів харчової промисловості / А. І. Салюк, Н. В. Левітіна, Г. А. Нікітін, Е. М. Лукашевич // Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість : всеукраїнська науково-практична конференція, 17-20 жовтня 1995 р. : тези доп. – 1995. – С. 109.
Abstract: Втрати м’ясопереробної промисловості в Україні складають понад 700 тонн на добу. Порівнюється ефективність використання активного мулу з дріжджами як продуценту білка. В активному мулі більший вміст білка, незамінних амінокислот, вітамінів групи B в тому числі B12, та різних мікроелементів, що свідчить про перспективність його розробки як біологічного додатку в тваринництві та інших галузях. Losses meat processing industry in Ukraine are more than 700 tons per day. Compared the effectiveness of using sludge as a producer of yeast protein. In active sludge larger protein, essential amino acids, B vitamins, including B12, and various trace elements, indicating that the prospects of its development as a biological application in livestock and other industries.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5794
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Using microbial biomass formed during the processing of waste food.PDF144,23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.