Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5867
Title: Technological innovations in the beet sugar production
Authors: Gulyy, Ivan
Mironchuk, Valeriy
Zaets, Yulia
Kupchik, Michael
Mank, Valeriy
Keywords: технологічні інновації
technological innovations
технологические инновации
кристалізація
технологічний об'єкт
електричне оброблення
очищення
crystallization
technological object
electrical treatment
purification
кристаллизация
технологический объект
электрическая обработка
очищения
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Issue Date: 2003
Citation: Technological innovations in the beet sugar production / R. Gulyy, V. Mironchuk, Y. Zaets, M. Kupchik, V. Mank // Bartes. - Berlin, 2003. – Р. 101-113.
Abstract: National University for Food Technologies occupies the leading position in the development of the technological innovations in the beet sugar production in Ukraine. Recently the researches on the development of the new technologies for extraction, purification and crystallization of saccharose have been carried out in National University for Food Technologies. Национальный Университет Пищевых Технологий занимает лидирующие позиции в развитии технологических инноваций в производстве свекловичного сахара в Украине. В последнее время исследования по разработке новых технологий извлечения, очистки и кристаллизации сахарозы проводятся и в Национальном Университете Пищевых Технологий.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/5867
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf8,25 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.