Використання синтетичних антиоксидантів при виробництві картопляних чіпсів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Матеріали "Наука і освіта"

Анотація

У роботі вивчено вплив різних антиоксидантів на збереження якості картопляних чіпсів та протікання процесів під час їх зберігання. In the work we studied the influence of various antioxidants on the maintenance of the quality of potato chips and the flow of processes in the time of their storage.

Опис

Ключові слова

харчоконцентрати, чіпси, олія, антиоксиданти, термін зберігання, якість, food concentrates, chips, butter, antioxidants, validity, quality, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Ріпка, Н. І. Використання синтетичних антиоксидантів при виробництві картопляних чіпсів / Н. І. Ріпка, В. М. Ковбаса, Н. О. Фалендиш, О. В. Ковальов // Наука і освіта : VIII Міжнародна конференція. - Т. 69. - 2005. - С. 68-70