Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6037
Title: | Розробка продуктів екструзійної технології з використанням пророщеного зерна |
Authors: | Ковбаса, Володимир Миколайович Терлецька, Віта Альбертівна Єroрова, Ірина Кузьмiвна Хіврич, Борис Іванович Миронова, Наталія Геннадіївна Дорохович, Антонелла Миколаївна Кобилінська, Олена Валеріївна |
Keywords: | екструзія extrusion пророщування зернові солод зміна складових біологічна цінність кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів germination grain malt changing the components biological value кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства |
Issue Date: | 1996 |
Publisher: | УкрІНТЕІ |
Citation: | Розробка продуктів екструзііиої технології і «користанням пророщеного зерна / В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька, І. К. Єгорова, Б. І. Хіврич, Н. Г Миронова, А. М. Дорохович, О. В. Кобилінська. – Київ : УкрІНТЕІ, 1996. – 20 с. |
Abstract: | Вивчено зміну компонентів зернових в процесі пророщування. Запропоновано використання солоду зернових для одержання екструзійних продуктів підвищеної харчової цінності. This the changes of the components of the grain in the process of germination. Suggested that the use of malt grain to obtain extrusion products of high nutritional value. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6037 |
Appears in Collections: | Оглядово-аналітична документація |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.