Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6037
Title: Розробка продуктів екструзійної технології з використанням пророщеного зерна
Authors: Ковбаса, Володимир Миколайович
Терлецька, Віта Альбертівна
Єroрова, Ірина Кузьмiвна
Хіврич, Борис Іванович
Миронова, Наталія Геннадіївна
Дорохович, Антонелла Миколаївна
Кобилінська, Олена Валеріївна
Keywords: екструзія
extrusion
пророщування
зернові
солод
зміна складових
біологічна цінність
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
germination
grain
malt
changing the components
biological value
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 1996
Publisher: УкрІНТЕІ
Citation: Розробка продуктів екструзііиої технології і «користанням пророщеного зерна / В. М. Ковбаса, В. А. Терлецька, І. К. Єгорова, Б. І. Хіврич, Н. Г Миронова, А. М. Дорохович, О. В. Кобилінська. – Київ : УкрІНТЕІ, 1996. – 20 с.
Abstract: Вивчено зміну компонентів зернових в процесі пророщування. Запропоновано використання солоду зернових для одержання екструзійних продуктів підвищеної харчової цінності. This the changes of the components of the grain in the process of germination. Suggested that the use of malt grain to obtain extrusion products of high nutritional value.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6037
Appears in Collections:Оглядово-аналітична документація

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
kvm.pdf3,17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.